Livrare & Retur

Livrare

EXPEDIEREA PRODUSELOR

Atumagazin.ro poate expedia teoretic comanda dumneavoastra la orice adresa din Romania (pentru localitatile aflata in afara ariei de acoperire a curierului se va plati tarif suplimentar in functie de kilometri).

 

Comenziile plasate vor fi expediate in 48h(ore)in functie de stocurile existense. Produsele se expediaza dupa confirmarea telefonica sau pe e-mail a comenzi.

CALCULAREA COSTURILOR DE TRANSPORT

Pentru transportul produselor sale, www.atumagazin.ro foloseste serviciul de Curierat Rapid.
Livrarea produselor sa face in 24-48 ore de la confirmarea comenzii si costa 20 lei (pentru colete care cantaresc pana la 3kg; kilogramele suplimentare vor fi taxate cu 0.8 lei/kg si/sau 0.8 lei/km suplimentar in afara ariei de acoperire a firmei de curierat ).

PRELUAREA COLETULUI : livrarea se face pana la usa dvs.

Retur

POLITICA DE RETURURI

Ne puteti returna produsul (produsele) cumparat (cumparate) si achitat (achitate) in termen de 14 zile de la primirea acestuia (acestora), in urmatoarele situatii:

– Produsul este deteriorat sau defect;

– Ati primit alt produs decat cel comandat;

Pentru motivele aratate mai sus aveti la alegerea doua optiuni:

  1. Vom inlocui produsul deteriorat, caz in care nu va mai trebui sa achitati dumneavoastra contravaloarea transportului. Va rugam sa verificati continutul pachetului primit in prezenta agentului transportatorului. Daca produsul este deteriorat, va rugam sa mentionati acest fapt pe formularul de transport si sa reclamati imediat acest fapt la serviciul nostru de produse deteriorate(in maxim 4 ore de la primire, ora de pe AWB). Daca pachetul ajunge la dumneavoastra deteriorat, va rugam sa refuzati primirea acestuia. In caz contrar, orice reclamatie ulterioara este nula.Daca constatati ulterior ca produsul este defect, va rugam sa ne contactati pe aceeasi adresa: office@atumagazin.ro
  2. Veti primi integral suma pe care ati cheltuit-o, inclusiv taxele de manipulare, expediere si transport. Veti primi prin e-mail instructiuni cu privire la punerea in practica a optiunii alese.

 

RETURNAREA PRODUSULUI

Conform O.G. 34/2014 – S.C. Total Solutions Darcom S.R.L. va inlocui produsul necorespunzator in termen de 14 zile, iar in cazul in care nu se va putea face inlocuirea, in 14 zile va restitui contravaloarea acestuia. In aceste conditii clientul are obligativitatea de a ne anunta pe email sau telefonic in termen de 24 de ore de la primirea coletului.

Durata de retragere din contract este de 14 zile de la primirea bunului.

De asemenea puteţi completa şi transmite de pe site-ul nostru, adresa de internet: office@atumagazin.ro formularele de retragere sau orice altă declaraţie neechivocă. Dacă folosiţi această opţiune, vă vom transmite fără întârziere, confirmarea primirii cererii.

În baza retragerii din contract vom returna suma încasată dacă produsul nu a suferit o diminuare a valorii sale, pentru aceasta va trebui să ne informaţi printr-o declaraţie scrisă trimisă prin poştă, fax, sau email, la alegerea dvs.

Aveţi obligaţia să demonstraţi că bunul a fost achiziţionat de la Total Solutions Darcom  SRL.

Temei legal: OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative 

– Produsul trebuie returnat, pe cat posibil, in ambalajul original, insotit de factura si chitanta, originale.

– Costurile transportului la retur nu se inapoiaza. Vom accepta numai pachetele care au taxe de transport preplatite.

– Produsul returnat trebuie asigurat la valoarea lui reala prin transportator. Confirmarea de primire este obligatorie.

– Returnarea banilor se face prin aceeasi metoda prin care ati efectuat plata.

Produsul nu se despagubeste daca:

– Va razganditi dupa ce produsul a fost comandat si ati efectuat plata, daca nu apare una din conditiile mentionate la POLITICA DE RETURURI;

– Adresa pe care ati folosit-o pentru a face comanda a fost gresita sau nu a fost exacta.

Va asiguram ca firma noastra face tot ceea ce este posibil pentru a satisface in cele mai mici detalii cerintele clientilor sai.

Firmele particulare de transport cu care lucram garanteaza manipularea si transportul pachetelor cu cea mai mare grija, preluand intacta marfa de la expeditor.